Sobre nosaltres

Fa uns anys, vam començar a interessar-nos per temes relacionats amb salut i sostenibilitat i així vam començar a llegir llibres, buscar informació i anar canviant petites coses del nostre dia a dia. Al principi, el més difícil no va ser trobar una alternativa a les bosses de plàstic o saber com fer “Nutella” saludable. El més difícil va ser trobar informació de qualitat. Ens era difícil saber si la informació era de fonts fiables o no (no només per citar un estudi científic es converteix en una font fiable), trobavem que hi havia moltíssimes contradiccions o, simplement, veiem que molts temes es tocaven de forma superficial i era difícil entendre’ls completament.

Al veure això vam decidir no quedar-nos de braços plegats i així va néixer aquest projecte. Un projecte per compartir tot allò que anem descobrint: des d’articles basats en estudis científics fins a idees que pots aplicar al teu dia a dia.

Com a persones curioses que som, ens agrada saber per què fem les coses, ens agrada qüestionar-nos la informació que consumim i ens agrada entendre i observar com funciona el món on vivim.

Com a científica i a enginyer que som, ens agrada aprendre i debatre, ens agrada entendre les dades i la informació que hi ha al darrere de qualsevol tema i ens agrada entendre com funciona el món on vivim.

El nostre objectiu amb aquest projecte és que trobis aquella informació que necessites per observar el món des d’un punt de vista que potser no t’havies plantejat, per pensar de manera crítica i per descobrir i compartir noves idees.

Què hi trobaràs a Aventura’t?

Aquí trobaràs una barreja de tot allò que anem descobrint relacionat amb la salut i la sostenibilitat. Principalment, articles amb base científica que recullen els descobriments i idees de diversos estudis científics. En ells trobaràs una visió general sobre els temes ja que no només ens focalitzem en el que diu un article i ho tractem com la veritat absoluta, sinó que ens agrada veure la imatge completa.  

Sabem que la ciència no sempre té la resposta definitiva i cada any hi ha nous descobriments que aporten nova informació, per tant, quan hi hagi un tema que sigui confús, ho deixem clar i aportem totes les versions.

Ja hem comentat que buscar informació no és fàcil i entenem que no tothom té el temps ni les ganes de posar-se a excarbar en alguns temes, i és per això que volem fer-ho per tu. Deixa’ns a nosaltres la feina de llegir estudis científics i interpretar i simpificar tota la ciència, tu només t’has de preocupar de llegir els nostres articles!

Finalment, a Aventura’t també trobaràs idees i recursos que nosaltres utilizem i que esperem que et serveixin com a inspiració.

Procés d'elaboració d'articles

Qui som?

Si t’estàs preguntant qui hi ha darrere d’aquest projecte, no cal que rebusquis més! Aquí trobaràs tota la informació sobre els creadors d’Aventura’t.

Fundadora d'Aventura't

“Em dic Marina i sóc una persona que no para mai quieta i sempre necessita nous reptes. Vaig estudiar Biotecnologia i després vaig decidir anar-me’n a fer un màster de Ciències Biofarmacèutiques a Holanda. Això de marxar a viure fora i conèixer gent nova i llocs que ni m’imaginava que existien em va encantar i així vaig passar d’Holanda a Londres i de Londres a Austràlia.

Allà, la meva manera de veure el món i els meus interessos van canviar. Vaig informar-me més a fons sobre temes que desconeixia, vaig viure en cases sostenibles, vaig collir per primer cop el meu propi menjar d’un hort (i que bo que estava!) i vaig decidir apuntar-me a una marató de muntanya al tornar.

Durant aquell temps, em vaig adonar del gran problema de la desinformació i de com a mi m’agradava passar-me hores buscant informació, anar a l’arrel dels problemes i aprenent. Així que sumant-hi la meva habilitat per analitzar informació científica, semblava que tenia la fórmula perfecta per posar “maca” tota la informació i fer-la accessible a més persones.

Aventura’t n’és el resultat. Un projecte que m’il·lusiona, que uneix tots els meus interessos i que pretèn ajudar a la gent a estar més informada, a resoldre dubtes semblants als que jo tinc i a veure la vida des d’una nova prespectiva. Espero que us apassioni i que ho disfruteu tant com jo!”

Fundador d'Aventura't

“Hola! Jo sóc el Marc, la navalla suïssa d’Aventura’t. Per fer-ho fàcil diguem que faig molta de la feina que no es veu per ajudar a que Aventura’t estigui al nivell que sempre ens hem imaginat.

Sóc enginyer, actor i m’apassionen molts dels temes que tractem a Aventura’t, especialment l’esport, la cuina + nutrició i el desenvolupament personal o el que ve a ser entendre el comportament humà.

Per això m’encanta formar part d’aquest projecte i aportar-hi el meu granet de sorra sempre que en tingui l’oportunitat. Així que, encara que la Marina és la principal impulsora del projecte, trobareu la meva col·laboració especialment en aquestes àrees de la web.

Si voleu saber més sobre mi, podeu visitar la meva web marcnajera.com


Si t’agrada el que has llegit fins ara, si penses que la salut i la sostenibilitat són temes importants sobre els que debatre i reflexionar, t’animem a deixar-nos el teu correu i subscriure’t a la llista d’Aventura’t. Només t’enviarem correus quan fem nous descobriments o tinguem notícies importants sobre aquests temes.

×