Charlas TED

“El futur encara no està escrit. Estem tots, col·lectivament, en el procés d’escriure’l”

Chris Anderson
Charlas TED

En aquest llibre, Chris Anderson, que va agafar el càrrec de president de TED l’any 2001, ens explica com portar les xerrades en públic a un altre nivell. Tot el què has de saber per parlar en públic, des de com escollir el tema del qual vols parlar fins a com t’has de vestir o com has de preparar les diapositives, es troba en aquest llibre.

Probablement heu sentit algun cop a parlar sobre les “TED Talks” o, fins i tot, n’hagueu vist alguna sense saber-ho. Per als qui això els hi sona a xino, les “TED Talks” són xerrades que duren 18 minuts i que van sobre tot tipus de temes, des de ciència i tecnologia fins a finances o problemes mediambientals. El lema d’aquestes xerrades és “idees que val la pena escampar”, i tal com diu, totes les xerrades pretenen crear un impacte en l’audiència aportant-los noves idees. Les principals característiques de les “TED Talks” són la seva curta durada i el fet que està meticulosament preparades.

Molt recomanable tant si ets dels que tens pànic a parlar en públic, com si ets una persona que es dedica a donar moltes xerrades o si tens un event on has de parlar i t’agradaria fer una xerrada diferent. En aquest llibre trobaràs tots els secrets per comunicar la teva idea de forma que impacti a l’audiència i els hi aporti valor.

×